سلامت

با رفلاکس اسید (سوزش سر دل) از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

با رفلاکس اسید (سوزش سر دل) از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

با رفلاکس اسید (سوزش سر دل) از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

خوردن مقداری غذاها، از جمله غذاهای سرخ شده و غذاهای تند، در میان دیگران، ممکن است علائم رفلاکس اسید را بدتر کنند. برخی داروها و مکمل‌ها نیز ممکن است باعث سوزش سر دل شوند.

ریفلاکس اسید زمانی اتفاق می‌افتد که محتویات معده به مری برگردد. این زمانی اتفاق می‌افتد که اسفنکتر تحتانی مری (LES) شل می‌شود و اجازه می‌دهد اسید معده افزایش یابد.

پزشک شما ممکن است ریفلاکس اسید معده شما را بیماری معده به مری (GERD) اگر بیش از دو بار در هفته اتفاق بیفتد.

چندین عامل مرتبط با غذا ممکن است در رفلکس اسید نقش داشته باشند، مانند:

  • موقعیت بدن شما بعد از غذا خوردن
  • مقدار غذایی که در طول یک وعده غذایی می خورید
  • نوع غذاهایی که می خورید

می توانید هر یک از این عوامل را با تغییر نحوه و آنچه می خورید مدیریت کنید. صرفاً تغییر وضعیت بدن به حالت عمودی بعد از غذا و خوردن وعده های کوچکتر ممکن است به جلوگیری از رفلاکس کمک کند.

دانستن اینکه از کدام غذاها اجتناب کنید می تواند کمی گیج کننده تر باشد. هنوز در جامعه پزشکی بحث هایی وجود دارد که کدام غذاها واقعاً باعث علائم رفلاکس می شوند.

با وجود این عدم اجماع، بسیاری از محققین موافقند که برای جلوگیری از بهتر است از انواع خاصی از غذاها و نوشیدنی‌ها اجتناب شود. سوء هاضمهو سایر علائم رفلاکس اسید.

غذاهای چرب عموماً فشار روی LES شما را کاهش داده و تخلیه معده را به تاخیر می اندازند. با توجه به موسسه ملی دیابت و بیماری های گوارشی و کلیوی.

برای کمک به جلوگیری از رفلاکس، می توانید سعی کنید کل چربی دریافتی خود را کاهش دهید.

در اینجا برخی از غذاهای پرچرب وجود دارد که ممکن است بخواهید از آنها اجتناب کنید:

  • سیب زمینی سرخ شده
  • حلقه پیاز سرخ شده
  • چیپس سیب زمینی
  • کره
  • شیر کامل
  • پنیر
  • بستنی
  • خامه ترش پرچرب
  • سس سالاد خامه‌ای پرچرب
  • سس‌ها و دیپ‌های خامه‌ای
  • برش‌های پرچرب گوشت قرمز، مانند فیله‌ی مرمری یا دنده‌ی اولیه

< span class="css-zya54r"/>

مطالعات نشان داده است که غذاهای تند می توانند باعث درد شکم شوند. و علائم سوزش در صورت داشتن اختلال عملکردی دستگاه گوارش.

کاپسایسین، ترکیب شیمیایی که طعم غذا را تند می‌کند، می‌تواند بخش‌هایی از مری را تحریک کند که می‌تواند منجر به رفلاکس اسید شود.

در واقع، یک منبع مطالعه کره ای 2017 نشان داد که خورش های تند و تند در بیش از نیمی از موارد ارزیابی شده منجر به علائم GERD شده است.

اگرچه یک مطالعه 2010 پیشنهاد کرد که افراد کسانی که به طور منظم غذاهای تند می خورند علائم GERD کمتری را از این وعده های غذایی تجربه می کنند، از آن زمان تاکنون تحقیقات کمی برای حمایت از این ادعا صورت گرفته است.

اگر به طور منظم رفلاکس اسید معده را تجربه می کنید، عموماً ایمن ترین کار این است که از غذاهای تند خودداری کنید.

/div>

میوه ها و سبزیجات بخش مهمی از کلاس رژیم غذایی شما. با این حال، انواع خاصی ممکن است علائم GERD شما را بدتر کنند. میوه ها و سبزیجات زیر معمولا منجر به رفلاکس می شوند:

  • آناناس
  • مرکبات، مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو و لیمو
  • گوجه فرنگی ( و غذاهای مبتنی بر گوجه فرنگی)
  • سیر و پیاز

اگر شک دارید، سطح تحمل خود را با پزشک در میان بگذارید. اگر دسترسی دارید، ممکن است یک متخصص تغذیه در ایجاد یک الگوی غذایی به شما کمک کند تا به مدیریت وضعیت شما کمک کند.

چند نوشیدنی معمولی نیز ممکن است علائم را در افراد مبتلا به GERD ایجاد کنند. این موارد عبارتند از:

  • الکل
  • <قهوه و چای

  • نوشیدنی های گازدار
  • آب مرکبات و گوجه فرنگی

با یا بدون کافئین، قهوه ممکن است علائم رفلاکس را افزایش دهد. با این حال، برخی از افراد مبتلا به GERD قهوه را به خوبی تحمل می کنند.

به علائم فردی خود توجه کنید و فقط نوشیدنی هایی را مصرف کنید که به خوبی تحمل می کنید.

< span/>

تعدادی از غذاها، داروها و مکمل های دیگر ممکن است باعث عملکرد ضعیف LES شما شود که می تواند منجر به علائم GERD شود.

برای مثال، ممکن است پس از مصرف این موارد علائم زیر را تجربه کنید:

  • شکلات
  • نعناع، ​​مانند نعناع یا نعناع
  • به‌شدت غذاهای فرآوری شده
  • آنتی بیوتیک ها
  • آسپرین یا سایر مسکن ها
  • بیس فسفونات ها
  • آلفا بلوکر
  • نیترات
  • مسدود کننده های کانال کلسیم
  • سه حلقه ای
  • تئوفیلین
  • آهن یا مکمل های پتاسیم

اگر فکر می کنید دارو یا مکملی باعث افزایش علائم رفلاکس اسید یا سوزش سر دل می شود، ممکن است وسوسه شوید که مصرف دارو یا مکمل را متوقف کنید.

اما، همیشه باید قبل از قطع داروهای فعلی خود با پزشک صحبت کنید.

بیاموزید که کدام غذاها می توانند به شما در مدیریت رفلاکس اسید کمک کنند.

< ایجاد تنظیمات در رژیم غذایی و عادات غذایی می تواند به شما در کاهش علائم رفلاکس اسید و نیاز شما به آنتی اسیدها کمک کند.

توجه به این نکته مهم است که استفاده طولانی مدت از ضد اسیدها ممکن است منجر به اثرات ناخواسته سلامتی شود. آنتی اسیدها به عنوان یک راه حل کوتاه مدت برای یک نگرانی طولانی مدت در نظر گرفته شده اند.

آنها به سرعت اسیدهای معده را برای پیشگیری از درد مرتبط با رفلاکس اسید خنثی می کنند، اما مری ملتهب را التیام یا درمان نمی کنند.

اثرات طولانی مدت استفاده از آنتی اسید ممکن است عبارتند از؛

استفاده بیش از حد از آنتی اسید نیز ممکن است باعث شود هیپرکلسمی، یا کلسیم بیش از حد در خون شما، که می تواند بر بسیاری از سیستم های اندام تاثیر بگذارد.

علاوه بر این، تجمع منیزیم یا آلومینیوم به طور بالقوه می تواند برای مبتلایان به بیماری کلیوی نگران کننده باشد.

خوردن وعده های کوچکتر و تلاش برای قرار گرفتن در وضعیت عمودی بعد از غذا ممکن است کمک کننده باشد. سعی کنید از غذاهای پرچرب، غذاهای تند، و برخی میوه‌ها، سبزیجات و نوشیدنی‌ها در صورت ایجاد علائم اجتناب کنید.

همچنین ممکن است پس از مصرف داروها یا مکمل‌ها متوجه علائم شوید.

اگر این اتفاق افتاد، با پزشک خود صحبت کنید. آنها ممکن است بتوانند داروها یا استراتژی های جایگزین را برای کمک به مدیریت علائم شما توصیه کنند.

توجه این مطلب نمی تواند جایگزین نشخه پزشکی شود و رسانه هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد

مدیر مجله

یه پسر آبان ماهی با افکار پیچیده و تنیده از خشم علاقه زیادی به گسترش وب و وبسایت نویسی داره ،یه پسر از دل سنگ های آبی کهکشانی که هیچکس نمیتونه دستش رو بخونه و از 1399 تا حالا تو دنیای وب سرگردان و آموزش دیدن است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا